Betaalmethodes

Ideal 

Met Ideal kan je veilig en snel met je eigen bank afrekenen. Nadat je de juiste bank hebt geselecteerd word je doorgestuurd naar de desbetreffende internetbankieren pagina. Nadat je hebt ingelogd staat de betaalopdracht klaar en kun je deze afronden.

Credit Card 

OMyWood accepteert Mastercard, Maestro en Visa. Om de betaling in orde te maken vul je je naam, kaartnummer, vervaldatum en driecijferige verificatiecode in.

Klarna

Met Klarna “Betaal later” betaal je pas voor het product zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt om het te houden. Op deze manier betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Om gebruik te maken van Klarna vul je je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in. Je betaalt wanneer het jou uitkomt binnen de betaaltermijn van 14 dagen. De betalingsgegevens vind je terug in de rekening die je van Klarna ontvangt.

Apple Pay 

Om gebruik te maken van Apple Pay moet je een betaalkaart toevoegen aan de Wallet applicatie op je Iphone of Ipad. Bevestig je identiteit met Face ID of Touch ID en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Indien je Apple Pay wil gebruiken met je Mac, moet je betaalkaarten toevoegen aan Systeemvoorkeuren. Zodra u Apple Pay als betalingsmethode selecteert, verschijnt er een pop-up venster die het mogelijk maakt om de betaalkaart te kiezen. De betaling kan worden bevestigd met vingerafdruk of wachtwoord.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

De kortingscode wordt in de laatste stap van het winkelmandje berekend