Disclaimer

Disclaimer

 

Deze disclaimer en Privacy Statement zijn van toepassing op het gebruik en de toegang van deze site. Bij het gebruik van de site gaat de gebruiker akkoord met de voorwaarden als bepaald in het Privacy Statement en Disclaimer van OMywood. 

Geen garantie op juistheid 

OMyWood is verantwoordelijkheid voor de informatie die op deze website wordt getoond. OMyWood werkt met grote zorg aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de gegevens op de website. Echter kan OMyWood geen garantie geven dat de gegevens en informatie op deze website volledig en/of juist is en of dit blijft. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website van OMyWoodWij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. 

OMyWood kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuiste informatie in de informatie op de website, en ook niet voor schade als gevolg van het verspreiden van informatie via het internet, zoals onderbrekingen of vertraging in het aanleveren van informatie door OMyWood door de website van OMyWood of door middel van een ander elektronische weg.  

Het doel van de informatie op deze website is om algemene informatie te verschaffen aan geïnteresseerden. Deze informatie kan niet gezien worden als vervanging van professioneel advies. Daarnaast accepteert OMyWood geen aansprakelijkehid voor schade als gevolg van het gebruik maken van informatie die verstrekt is door OMyWood via deze website.  

OMyWood is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet ontvangen, te laat ontvangen of het verwerken van elektronische berichten zoals e-mails. Daarnaast, is OMyWood niet aansprakelijk voor het misbruik door derden van elektronische berichten. 

Intellectueel eigendom 

Het is verboden om informatie van de website van OMyWood the downloaden, kopiëren of te verspreiden zonder schriftelijk akkoord van OMyWood.  

U mag de content op de website van OMyWood zoals afbeeldingen, logo’s, merken etc. uitsluitend gebruiken om van de website gebruik te maken. U mag deze content niet zonder schriftelijke toestemming van OMyWood gebruiken voor andere doeleinden zoals het openbaar maken aan derden desalniettemin voor commercieële doeleinden. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. 

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

De kortingscode wordt in de laatste stap van het winkelmandje berekend