O My Wood

Making Affordable Luxury

OVER ONS

Wij staan voor je klaar wanneer het gaat om de juiste inrichting van jouw huis. OMyWood levert de nieuwste interieurtrends. Laat je inspireren door ons ruime aanbod van moderne meubels en geef je huidige interieur een nieuwe uitstraling. Al onze meubels zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig massief mangohout. Mangohout kenmerkt zich door een sterke structuur en heeft een robuuste warme uitstraling. Het hout wordt op een duurzame manier gebruikt, wat onze meubels extra milieuvriendelijk maakt.

MEUBELS VAN MANGOHOUT

De naam zelf zegt het al: Mangohout is afkomstig van bomen waar mango’s aan groeiden. De mangoboom kan 40 meter hoog worden en heeft een stamomtrek van 3 tot 5 meter. Het hout van de mangoboom wordt pas verwerkt wanneer de boom geen vruchten meer draagt. Dit maakt mangohout tot een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product.

Mangohout bestaat uit mooie, dikke en stevige planken die zeer geschikt zijn voor meubels die voor een lange tijd meegaan. Het hout heeft een warme uitstraling en varieert van licht tot donkerbruin. Doordat elke mangoboom uniek is, is elk meubelstuk uniek. Mangohout heeft een fijne nerf en unieke tekeningen, wat extra sfeer aan je interieur geeft. Het wordt vaak gecombineerd met metalen elementen en frames.

Meubels van mangohout geven je interieur een stoere en tegelijkertijd gezellige uitstraling. Bekijk onze meubels gemaakt van massief mangohout en laat je inspireren.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

De kortingscode wordt in de laatste stap van het winkelmandje berekend