Service & Garantie

Klachten & Garantie

 

Heb je een klacht?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar advice@omywood.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Bij OMyWood garanderen wij dat de producten in goede staat geleverd zullen worden en lang mooi blijven bij normaal gebruik. De standaard garantietermijn is 1 jaar. De garantietermijn voor metaal en hout is 2 jaar.

Als een product onverhoopt in slechte staat arriveert, gaan we samen op zoek naar een oplossing. Het is wettelijk verplicht om binnen 30 dagen na de constatering van een gebrek aan het product een melding bij ons te maken. Op voorwaarde dat het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgen voor een eventuele reparatie, gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag of vervangend product. Indien de schade aan het product uw eigen schuld is of er sprake is van slijtage door normaal gebruik heb je geen recht op gratis garantie.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

De kortingscode wordt in de laatste stap van het winkelmandje berekend